Vysokohorský apartmán

Špindlerův Mlýn

Slovo architekta

 

Co se týče rekonstrukce apartmánové rezidence ve Špindlerově Mlýně, v tomto ohledu byl kladen důraz na to, aby rezidence v prvé řadě vynikla svou architekturou, ale také zasazením do terénu. Nedílnou podmínkou citlivě realizované rekonstrukce samozřejmě bylo, aby se zachovala vnější podoba a hmota rezidence. Ta totiž patří k tradičním dominantám nejlepšího horského střediska u nás. Ovšem za zdmi této konzervativně vyhlížející stavby lze nalézt velmi moderní prostory s vyspělou technologií zajišťující maximální komfort i pro nejnáročnější klientelu. Velkou devízou bydlení je vlastní parkování přímo u rezidence, kdy na každý apartmán je počítáno s jedním venkovním parkovacím místem. Což lze ocenit zejména v expandovaných termínech zimní sezóny.

 

Fotogalerie

Více fotografií

O projektu

Navržení interiéru horského apartmánu rezidence v lyžařském středisku Špindlerův Mlýn. 

 

Více o projektu >>

Lokalita

Rezidence je usazena v českém nejrozsáhlejším a zároveň nejrychleji se rozvíjejícím zimním středisku.

 

Více o lokalitě >>

Bytový standard

Naší vizí bylo vytvořit z horského apartmánu druhý domov a dle toho byl také zvolen použitý materiál.

 

Více o bytovém standardu >>