Alpine
Apartments

Špindlerův Mlýn

A word from the architect

 

In the reconstruction of the apartments in Špindlerův Mlýn the emphasis was in the first place on architectural excellence but also on its placing in the terrain. An essential condition for the sensitive realisation of the reconstruction was of course the preservation of the external appearance and form of the residence since it is a traditional dominant feature in our best ski resort. Once inside this conservative looking structure you can find modern spaces with the latest technology assuring the greatest possible comfort for even the most demanding clients. A great benefit of this dwelling is its own parking at the residence, where each apartment has one outdoor parking space. This is of particular value especially in the expanded period of the winter season.

 

Photo Gallery

More photos

 

About the Project

Design for the interiors of the alpine apartment residence in the Špindlerův Mlýn ski resort.

 

More about the Project >>

Location

The Residence is located in the Czech Republic’s most extensive and also most rapidly developing winter sports centre.

 

More about Location >>

Housing Standard

Our vision was to turn an alpine apartment into a second home and this dictated our choice of materials.

 

More about Housing Standard >>